Istemiyorum Forum Homepage
Forum Home Forum Home > Türkçemiz > Türkçeye Ne Yapiyoruz
  New Posts New Posts
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Türkçemizi Unutturuyorlar

Post Reply Post Reply
Author
  Topic Search Topic Search  Topic Options Topic Options
Goksel View Drop Down
Yönetici Grup
Yönetici Grup

Online Status: Offline
  Quote Goksel Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Türkçemizi Unutturuyorlar
    Posted: 22.Mart.2003 at 01:23

Türkçemize Neler Yapilyor

Etrafimizda neler olup bitiyor dikkat ediyormusunuz. Özellikle son 10-15 yildir bir furya halinde ingilizce terimler, ürün adlari, magaza isimleri. Kime sorsan aaa çok çaaadas, acayip glöballllesiyoooz cevaplari. Beyler Kültür emperyalizminin kurbani oluyoruz uyanin. Hale bak arçelik yeni bir sistem gelistirdigini söylüyor, ama adi direct drive bak bak bak bak, gelistirenlerin atasi herhal amerikali. Adi Türkiye RT olan yayin kurulusu boynuzculukla sabikali bi hanimi ingilizce sarkiyla eurovisiona gönderiyor. Yahu serefsizler

• Bu yarismayi kazanirsak Türkiye olarakmi, Türk olarakmi, Türkçe olarakmi ne kazanacaz, hos yine sonuncu olup birde ne kadar asimile oldugumuzla övünecegiz.
  • Bu yarisma degismediye benim bildigim amatörlükten profosyonellige geçmeye çalisan genç müzisyenler içindi, bu ne perhiz meselesi.
  • trt, yayinlarinda hiç güzel türkçemiz yasayan türkçemiz mavali okumasin, Emekli radyo ve televizyoncularin kemikleri sizliyor
  • Bu halti sermayesi disardan olan libos tv lerinden biri yese amenna, ama benim devlet yayin kurulusumun asli görevi benim dilime sahip çikmak, ögretmek ve güzelliklerini dünyaya duyurmaktir. TRT bunu yapamaz.

Utanin Sizi TRT Yönetiminde Istemiyorum

Gaflet Delalet ve hiyanet içerisindeki politikacilari istemiyorum
Back to Top
bahadir View Drop Down
Acemi
Acemi

Online Status: Offline
  Quote bahadir Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Kasim.2005 at 23:34
bunun adi çagdaslasma,globallesme degil yozlasmadir.Atatürk'ün çagdaslik anlayisi bu degil ama buda saptiriliyor malesef.Böyle yapilarak Atatürk'ün T.D.K yi kurmak için verdigi savaslar ve harcadigi emek hiçe sayiliyor. bye bye Türkçe !

Edited by bahadir - 22.Kasim.2005 at 23:42
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53